top of page

Semester i Turkiet

Äntligen semester med trevligt sällskap.

Söndag 31/6 tog vi flyget ner. Dagen innan skaffade jag mig en drönare så jag nu ska kunna ta snygga bilder från lite högre vinklar. Jag fick tag på vad jag uppfattade som enda exemplaret i Sverige utav just den modellen. 12.40 körde jag från Helsingborg och 13.50, tio minuter innan stängningsdags var jag nere i Ystad och hämtade ut min Helikopter. När jag några timmar innan flygresan får reda på att jag måste köpa ny telefon för att kunna använda min drönare kände jag stressen komma. Jag hann knappt packa, men drönaren kom med, och det är jag glad över.

Efter alls stress innan var det skönt att verkligen komma på plats. Caligo Apartment Hotel var nog det perfekta valet att bo på. Väldigt nära Clepatra Beach (film kommer att komma upp) bra och stora rum samt fantastisk trevlig personal.

Bilden nedan är en panoramabild, fyra bilder ihopslagna, tagna från min Helikopter, ett av de första bilder tagna med min drönare

Visade inlägg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Senaste inlägg
Arkiv
Sökning
Följ mig
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page