top of page

Flygfoto & flygfilm Skåne
Helsingborg & Malmö

Flygfoto Skåne

Jag är duktig på att hitta rätt komposition till bilderna och hanterar bildredigering mycket bra.

 

För stillbilder använder jag mig utav Photoshop och för film Premiere Pro och After Effects.

 

 

För er som behöver bilder eller film ovanifrån så är jag licensierad och har tillstånd att både flyga med drönare och att lägga upp bilder på nätet mm. Kameran är på 12 mp och filmningen är i 4K upplösning.

 

Maxhöjd för drönare i Sverige är 120 m högt och man får flyga så långt man vill så länge man kan se drönaren, den klarar av flera kilometer om där inte är något som stör.

 

 

Drönartjänster

Flygfotograf Skåne

Jag har lång erfarenhet från flygfotografering och med mig kan du känna dig trygg i att få bilderna du behöver. I min tjänst för flygfotografi ingår:

Professionellt tagna bilder och filmsekvenser utifrån dina önskemål och behov. Jag tar foton på 20 mp och filmar i högupplösning upp till 4K.

Råd om lämplig komposition och stil på bilder och filmsekvenser.

Redigering och editering i Photoshop för foton och Premier Pro och After Effects för filmer.

Flygfilm Skåne

Flygfilm Drönare

Högupplöst film upp till 4K. Redigering i Adobe Premier Pro och Adobe After Effects

Flygfoto Skåne

Flygfotograf

Högupplöst film upp till 4K. Redigering i Adobe Premier Pro och Adobe After Effects

Regler & Bestämmelser

Drönarpilot Malmö

I Sverige finns det en hel del bestämmelser för hur man får flyga med drönare och det kan krävas tillstånd innan man får publicera material som innehåller flygfoto.

Generellt gäller det att en drönare får flygas på en maxhöjd av 125 meter och att man måste kunna se den under hela flygningen. Utöver detta är det också viktigt att man inte stör andra människor eller djur och att flygningen sker på ett säkert sätt. När man ska publicera material taget via flygfoto på ett sådant sätt att det blir tillgängligt för allmänheten (till exempel genom att lägga upp det på nätet) måste man söka tillstånd om detta hos lantmäteriet.

Genom att anlita mig kan ni försäkra er om att regelverket följs, ni kan undvika olyckor och missöden och kan vara säkra på att ert material kan publiceras i den form ni önskar. Jag blir er fotopartner genom hela processen från idé till publicering av färdigt material

Professionellt flygfoto och flygfilm är något som för endast några år sedan var utom räckhåll för de flesta. Tack vare dagens nya teknologi med billiga kamerautrustade drönare har denna typ av iögonfallande foto blivit tillgängligt för den breda massan. Oavsett om det är vackra naturlandskap, spännande stadspanoraman eller flygbilder av företagslokaler skänker denna typ av fotografi både överskådlighet och en proffsig känsla till ett projekt på ett sätt markbunden fotografering ej klarar av.

Men för att få ett lyckat resultat krävs mer än bara att köpa en billig drönare och skicka upp den i luften. Det kräver att man har en bra kamera samt rätt lins och kamerainställningar. Man måste även kunna flyga drönaren på ett bra sätt och ha den kunskap som krävs för att ta bra filmer och foton från ett fågelperspektiv. Därefter måste man kunna redigera materialet på ett sätt som gör att de passar med övrigt material som ska användas i projektet. Om man försöker sig på detta som amatörfotograf är risken stor att man tappar mycket tid och pengar innan man får användbart material. I värsta falla kan råka ut för olyckor som skadar drönaren vilket kan bli en dyr historia.

Genom att anlita en kunnig fotograf har man betydligt bättre chans att få ett lyckat resultat. Man kan då få stillbilder eller filmer som passar ypperligt till allt från en företagspresentation till ett bröllopsfoto. Ta gärna en titt på några exempel ur min portfölj som ni finner nedan på denna sida.

Drömpaketet

 • Erfarenhet

 • Tid (Bildbehandling, efterredigering tar oftast längre tid än själva fotograferingen)

 • Utrustning

 

 

 

Lyxpaketet

 • Planeringsmöte

 • Rekning & planering av platser för Bröllopsporträtt

 • 12 timmars fotografering

 • Samtliga bilder Högupplösta & bildredigerade

 • Avancerad bildbehandling av de bästa bilderna

 • Exklusiv fotobok

 • Tackkort (högst 50 st)

 • Inbjudningskort (högst 50 st)

 

 

 

bottom of page