top of page

Fotograf HelsingborgBröllopsfotografering


Jag har sedan några år tillbaka specialisera mig på Bröllopsfotografering och ber er gå in och kolla på min sida för bröllopsfotografering eller gå in och se mina bröllopsbilder i mitt Bröllopsgalleri.

Bröllopsfotografering HelsingborgPorträttfotografering


Från att mest fotografera Landskapsbilder i början har jag gått till att mest fotografera människor. Jag tar studiobilder om det önskas. Kan i rätt ljus bli riktigt bra bilder, men oftast föredrar jag att fotografera ute i vacker miljö.

 

Har blivit förtjust i barnfotografering och att fotografera nyfödda bebisar. Finns få bilder som blir så vackra som en nyfödd liten unge. Men även barn och ungar i allmänhet är roliga att fotografera. Gravidfotografering kan också bli riktigt vackert. Både i studio och ute i härliga miljöer. Jag gillar att fotografera allt. Vad det än är, allra helst att testa nytt.

 


Fotograf Helsingborg
Fotograf Helsingborg
Barnfotograf
Studiofotograf HelsingborgSportfotografering


Med mycket erfarenhet i flera olika sporter så har jag bred förståelse och vet var och när dom bästa bilderna dyker upp. Jag har testat på många olika sporter. Varit domare i innebandy, fotbollstränare och lärare under mycket lång tid och även jobbat som idrottslärare under en längre tid.

Sportfotografering
Vallkåraträffen
Helsingborgsfotograf

I början som fotograf så var jag runt och fotograferade alla event som man kunde komma åt. De här runtomkring Helsingborg som jag gärna tipsar om är:

 

Beachhandboll

 

OV arrangerar världens största Beachhandbollsturnering varje sommar. En riktigt rolig turnering att fotografera. Fullt med folk, välskött och bra organiserad turnering med hög puls. Som fotograf kommer du nära händelserna. Mycket action, rörelse och sand som flyger. Var försiktig med kameran bara så du inte får massa sand i den.


Fotograf HelsingborgVäla Motorgård

 

På Väla motorgård kan man fotografera Folkrace, Motocross, och go-cart. Motorgården ligger på Odalvägen på Välaby. Jag rekommenderar er att åka dit ut och fotografera när det är regn och dynga på banan.

 

​Vallåkraträffen & Bjuvsburnouten

 

Vallåkraträffen på Enoch Thulins flygplats är Skandinaviens största bilträff. För er som gillar bilar är detta ett måste att besöka och fotografera. Träffen hålls i augusti varje år. Jag har själv varit där några gånger. Tyvärr så kolliderar Vallåkraträffen oftast med Bjuvsburnouten som är ett annat roligt event att fotografera om man gillar motorsport. På Bjuvsburnouten kan man få riktigt härliga bilder med mycket rök och spräckta däck.

 
Eventfotograf

​Fotboll

 

I Helsingborg finns det mycket för den som gillar att fotografera fotboll. Helsingborgs IF är ju naturligtvis det största och kändaste laget. Men för er som inte kommer in som fotograf på Olympia så finns det mycket annat att fotografera. Helsingborg har massor med fotbollsklubbar, så det finns alltid matcher att besöka och fotografera under fotbollssäsongerna. Ett annat stort arrangemang i Helsingborg är Eskilscupen som 2017 har 50-års jubileum och är en av Sveriges största fotbollsturneringar. Stan är alltid full med folk i augusti när Eskilscupen spelas

 

Sportfotograf HelsingborgFotoplatser i och i närheten av Helsingborg


Jag är född och uppvuxen i Helsingborg. Har bott i staden större delen av mitt liv, så jag känner till alla dom bästa platserna. Både inne i stan och utanför. Ett av mina favoritställen för landskapsbilder är Norra Hamn. Nära och snabbt att ta sig dit från mitt hem. Samtidigt som jag gillar vatten och speglingar i havet och vackra solnedgångar utan massa störande moment i vägen.Vill man åka lite längre för att få fina landskapsbilder så rekommenderar jag att ta sig till Kullaberg eller Hovs Hallar. Båda ställena är rätt så lika med klippiga berg utmed havet. Kullaberg ligger vid Mölle utanför Höganäs och har, förutom klippiga berg, fin skog och en snygg fyr som kan vara värd att få på bild. Hovs Hallar ligger lite längre bort, utanför Båstad.

 

 

 

bottom of page