top of page

Bröllopsfotograf

Skåne / Malmö / Helsingborg / Halmstad / Göteborg

 

Går ni i bröllopstankar eller har ni redan valt datum och letar efter en Bröllopsfotograf som kan ta de där fantastiska bilderna från en av era viktigaste dagar i livet?

Är bilderna viktiga för er – Då har ni kommit rätt!

Bröllopsfotograf Skåne

9 Steg till fantastiska Bröllopsbilder

Bröllopsfotograf Helsingborg.jpg

1

 

Ni tittar igenom och ser vad ni gillar för bilder på min sida och talar om för mig vad ni gillar mest och vad ni vill ha för typ av bilder.

Bröllopsfotograf Malmö

2

Ni funderar på hur länge ni vill ha mig på plats. Vill ni endast ha bröllopsporträtt eller vill ni ha med mig på vigsel, förberedelser och festen.

Bröllopsfotograf Lund

3

Skicka en förfrågan med information om ert bröllop så återkommer jag till er med hur jag kan hjälpa er inför och under ert bröllop.

Bröllopsförfrågan

Tack för Ni kontaktade mig!

Bröllopsfotograf Halmstad

4

 

När vi kommit överens om tid och pris så skriver vi först avtal, sedan betalar ni en bokningsavgift för att jag ska boka upp ert datum åt er.

Bröllop i Skåne

5

När väl bokningsavgiften är betald så planerar vi ert tidsschema tillsammans. Jag har en hel del erfarenheter och hjälper er gärna så dagen blir så bra som möjligt. Jag har många förslag och ideer, men det är er dag, så jag anpassar mig till era önskemål såklart.

Bröllopsporträtt Helsingborg

6

Efter att vi pratat igenom upplägget så skickar jag ut en detaljplanering som är underlag för hur jag kommer att agera under bröllopsdagen.

Bröllopsfotograf Göteborg

7

 

Vi har ett planeringsmöte där vi träffas och diskuterar igenom dagen. I detta skede har vi oftast kommit så långt att vi vet ungefär hur dagen kommer att se ut.

Hedegårdens Stenlada Bröllop

8

Jag kommer sedan att reka platsen så jag vet precis vilka bilder som ska tas under bröllopsporträtten så att fotograferingen blir så snabb och smidig som möjligt då ni har så mycket annat att tänka på under dagen.

Bröllopsfotografering i Skåne

9

Under själva dagen kommer jag vara på plats i god tid, följer er under dagen och ser till så ni kan njuta av er stora dag. Jag är anpassningsbar. Under porträtten styr jag upp lite, annars försöker jag hålla mig lite i bakgrunden så jag inte syns och hörs så mycket, men ändå får med alla era händelser och känslor.

Bröllopsfotografering Vattenfall

10

Alla 9 stegen är avklarade. Nu är bröllopet avklarat. Det är nu ni åker iväg på bröllopsresa och bara njuter av att vara gifta och slappnar av efter all stress och press inför bröllopet. Det är nu jag jobbar som hårdast. Medan ni ligger i solstolen någonstans i värmen så går jag igenom bilderna och redigerar dom till en bra passande serie utav vackra bröllopsbilder. Detta kan ta 4-8 veckor då jag lägger mycket tid på att få bilderna perfekta och går igenom dom flera gånger. För er som behöver bilderna snabbare än så kan vi säkert komma fram till en bra lösning.

Så här ser Bröllopsdagen ut med mig som Fotograf

Förberedelser inför Bröllop

 

Dagen börjar då bruden (oftast) ska göra sina förberedelser, så som att fixa håret, sminka sig mm. Här följer jag bruden en stund för att dokumentera och ta vackra detaljbilder på skor, klänning, smycken mm, samt styling mm. Brudgum brukar starta sina förberedelser lite senare och då passar jag på att ta bilder på hans asessoarer då han klär upp sig. Oftast tas många vackra bilder som man gärna vill ha kvar i sitt minne, just från denna del.

Förberedelser

Bröllopsvigsel

 

Efter bröllopsporträtten är vigseln det som de flesta bröllopspar prioriterar högst. Har man vigseln inne i en kyrka krävs ofta en professionell fotograf med ljusstarka objektiv och kameror för att kunna få bra bilder högupplöst utan att de blir allt för brusiga. Just efter själva vigseln brukar man få många bra och känslosamma bilder över gratulationerna.

Vigsel / Gratulationer

Bröllopsporträtt

 

Själva bröllopsporträtten är kanske det allra viktigaste att ha med på bild under bröllopsdagen. Här har man tid att få vara för sig själva en stund. Bara koncentrera sig på varandra, samtidigt som man kan få de där riktigt vackra porträtten.

Bröllopsporträtt

Kronovalls Vinslott Österlen

 

Här går jag runt och tar lite smygbilder på era gäster. En del detaljer och annat som ni lätt glömmer bort, men som en bröllopsfotograf kan dokumentera och hjälpa er att komma ihåg.

Brudskål / Mingel

Bröllop i Helsingborg

 

Här brukar jag passa på att ta bilder på gästerna. Då alla sitter på varsin plats så är det ett bra sätt att veta att man får med alla gäster på bild. Annars smyger jag mest bara fram när det är tal eller något speciellt händer.

Tal / Middag

Bröllopslokal

 

Jag tar bilder på er när ni skär upp tårtan och senare över den första, magiska dansen. Här kan man ofta få fram riktigt stämningsfulla bilder.

Tårta / Första dansen

Bröllopsfest Helsingborg

 

För de som vill ha kvar bröllopsfotografen under festen kan räkna med att man kan få riktigt coola/galna bilder med i sin dokumentation. Här kan allt hända! Och med mörk belysning blir det en hel annan typ av bilder än de man fått tidigare under dagen.

Festen

Min Bildstil - Hur jag berättar er kärlekshistoria i bilder

 

Alla bröllop är unika och därför så har jag inte några förinställda inställningar och en klar stil. Jag tycker det är viktigt att man anpassar sig efter situation. Det som passar till ena bröllopet kanske inte passar lika bra till nästa. 

Bröllopsporträtten är egentligen de enda bilderna där jag styr. Jag försöker då mest få er att hitta en känsla och koncentrera er på er själva och inte tänka så mycket på att det finns en fotograf med, det gör att bilderna inte blir lika stela upp uppstyrda.

Övriga delen av bröllopet brukar jag försöka smyga omkring. Inte höras och synas för mycket, men ändå vara med överallt och se och dokumentera det som händer.

För er som vill ha de där grymma bröllopsporträtten så rekommenderar jag starkt att ta några porträtt i solnedgång. Naturligtvis så ska det såklart passa in i planerna för bröllopet och inte vara något störningsmoment för er dag.

Flädie Mat Vingård Bröllop
Bröllopsfotograf
IMG_3088-1200.jpg

 

Se mer av mina bilder i mitt Bröllopsgalleri

Galleri
Bröllopsfotograf Skåne

 

Ta med er mig som fotograf på er resa och få hela bröllopsresan dokumenterad. Ni betalar för en heldag plus resa och uppehälle, men kan utnyttja mig under hela resan. Porträttbilderna blir lättare att planera in, mycket fler före och efterbilder. Gott om tid att hitta de perfekta platserna för att få fantastiska bilder.

Kontakta mig för mer information & Priser

Destination Weddings - Bröllopsfotograf Utomlands

Vad säger Bröllopsparen om mig?

Bröllopsfotograf Malmö

 

En otroligt engagerad fotograf som gjorde ett gediget förarbete. Öppen för alla ideer men kom också med många egna ba förslag. Det var inga problem med att slappna av framför kameran med Linus bakom den.

 – Evelina & Joey

Bröllopsfotograf Helsingborg.jpg

 

Trots ett nervöst brudpar med mindre tid än tänkt lyckades Linus fånga både oss från vår bästa sida, men också den magiska känslan som den här speciella dagen gav.

 – Linnea & Anton

Bröllopsfotografer i Malmö

 

Vi var supernöjda med vår Bröllopsfotografering! Linus visade engagemang och energi från första planeringsmötet till sista danssteget på bröllopsfesten. Han föreslog både fina och roliga fotosituationer och anpassade dem väl till förutsättningarna som fanns. Vi kände oss väldigt trygga med Linus som fotograf och rekommenderar honom starkt!

 – Frida & Fredrik

Halmstad Bröllopsfotografer

 

Oerhört fina bilder! Där han fångar miljön så den ser levande ut. Våra bröllopsbilder ser ut att komma från en saga. Vi är så oerhört tacksamma att just Linus ville fotografera vårt bröllop.

 – Elsa & Jimmy

Priser - Färdiga Bröllopspaket

Populärast

36 000 kr

Paket 1

 

 • 12 timmars fotografering

 • ca 500 st webbupplösta bilder i både färg & Svart/vitt

 • 30 st högupplösta bilder

 • Planeringsmöte, rekning & förfotografering ingår

 • Bildspel av bilderna tagna under förfotografering eller bröllop

28 000 kr

Paket 2

 

 • 8 timmars fotografering

 • ca 350 st webbupplösta bilder i både färg & Svart/vitt

 • 15 st högupplösta bilder

 • Planeringsmöte, rekning & förfotografering ingår

 • Bildspel av bilderna tagna under förfotografering eller bröllop

22 000 kr

Paket 3

 

 • 5 timmars fotografering

 • ca 200 st webbupplösta bilder i både färg & Svart/vitt

 • 10 st högupplösta bilder

 • Planeringsmöte, rekning ingår

18 000 kr

Paket 4

 

 • 3 timmars fotografering

 • ca ´100 st webbupplösta bilder i både färg & Svart/vitt

 • 5 st högupplösta bilder

 • Planeringsmöte, rekning ingår

8 000 kr

Paket 5

 

 • 1 timmes foto-grafering

 • ca 30 st webbupplösta bilder i både färg & Svart/vitt

 • 5 st högupplösta bilder

 • Planeringsmöte, rekning ingår

Mina paket är endast förslag - Ni bestämmer själva vad Ni vill ha

 

Vill ni skräddasy ert bröllop så kontakta mig så hittar vi en lösning. Naturligtvis kan ni ha mig längre tid än 12 timmar (mitt stora paket). Ni kan boka mig hela helgen, eller till bröllop utomlands. Ha med mig på resan. Den enda extrakostnaden blir resa och uppehälle så att ha med mig på ett bröllop i annat land är helt klart prisvärt. Ni kan även beställa/boka mer än det som finns i mina paket.

 

2 000 - 4 000 kr

2 000 kr

1 500 - 3 000 kr

2 500 kr / timme

Offert

Offert

Offert

Bröllopsfotograf i Skåne

 

Samtliga bilder högupplöst

Flygfotografering

Fotoalbum

Fler timmar

Utlandsbröllop

Tackkort

Canvastavlor/Kort

bottom of page