top of page

Tvådagarstur till Pamukkale, Turkiet

Efter att varit och fotat och njutit av det fina vädret två dagar i Alanya så tog vi en tripp till Pumukkele. Ca 7 timmars bussresa gick hyfsat lätt trots allt. När man väl gick av bussen och var sugen på att gå in på området för att fota, kom smällen. Varken helikopter eller stativ var tillåtet.

Vi tog oss ner till hotellet för att samla oss från den hårda smällen och fick ett ordentligt oväder över oss, med blixtar och ösregn, tyvärr för mycket regn för att ta sig ut och fota. Framåt solnedgången gick vi upp mot området. Det var fortvarande ruskigt kallt och regnigt och efter att endast ha t-shirt med sig så var det nästan så man hade lust att vända flera ggr om, men efter ett tag hade man vant sig vid kylan.

Jag kommer att gå igenom bilderna och putsa till dom vid senare tillfälle. Känns som jag har alldeles för många liknande bilder från stället

Svårt att få till enastående bilder när man saknar, väder, stativ och när man inte fick beträda de vackraste platserna i parken. Men en duktig fotograf ska ju kunna jobba med det han har :)

Visade inlägg
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Senaste inlägg
Arkiv
Sökning
Följ mig
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page